Libra Development I.F.N. face parte din grupul american de investitii New Century Holdings (NCH), unul din cei mai importanti investitori straini din Romania, cu investitii de peste 3 miliarde de dolari in Europa Centrala si de Est, din care peste 300 de milioane de dolari au fost investiti in Romania. Prezent in tara noastra inca din 1993, NCH se implica in dezvoltarea mai multor domenii importante ale economiei romanesti: industria electrotehnica, panificatie, industria materialelor de constructii, servicii financiar-bancare, servicii financiare de capital, proprietati imobiliare, fiind actionar majoritar la multe companii din aceste domenii.

Cu experienta importanta in cadrul a numeroase proiecte de dezvoltare imobiliara, echipa noastra a decis sa ofere o solutie dedicata si specializata.

Libra Development I.F.N. reprezinta solutia ideala pentru constructia ta; indiferent daca ai experienta in industria dezvoltatorilor imobiliari sau esti la inceput de drum, specialistii nostri te vor consilia si vor superviza toate etapele dezvoltarii constructiei tale.

Conducerea LIBRA DEVELOPMENT I.F.N.

Managementul este asigurat de:

  • Oana STOENESCU– Director General
  • Lăcrămioara CRÎŞMARIU – Director General Adjunct

Capitalul social si actionarii LIBRA DEVELOPMENT I.F.N. S.A.

In prezent, capitalul social al LIBRA DEVELOPMENT I.F.N. este de 20.000.000 RON.

Fiind persoana juridica romana, LIBRA DEVELOPMENT I.F.N. este supusa legilor romane si normelor de supraveghere ale Bancii Nationale a Romaniei.

LIBRA DEVELOPMENT I.F.N. este membra a fondului american de investitii New Century Holdings (NCH).

Actionariat Libra Development I.F.N.

Actionar Procent
METEX BIG S.A. 51%
LIBRA INTERNET BANK S.A. 49%